Известие

Collapse
No announcement yet.

присветва ми лампичката за ръчната спирачка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• присветва ми лампичката за ръчната спирачка

от известно време като подавам газ ми светва лампичката за ръчната спирачка. щом намалее ускорението и лампичката угасва. някои има ли идея от какво е това?
    MG ZR160 03' - настоящата
    145 2.0 TD 97' - бившата
    GTV 2.0 16V 97' - по-бившата
    SPL Fan

аз имам идея
    а ти си пусни търсачката
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ми вземи да сипиш спирачна течност,да се дигне поплавака,и ще спре да свети...
      GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

.

ей мерси. сипах малко спирачна течност и се оправи. благодаря
        MG ZR160 03' - настоящата
        145 2.0 TD 97' - бившата
        GTV 2.0 16V 97' - по-бившата
        SPL Fan

Comment

Re: .

Първоначално публикувано от BAS_SEEKER
          ей мерси. сипах малко спирачна течност и се оправи. благодаря
          Това е добре, но моля те погледни под колата дали не губи течност...да капе... леко отдолу??? То едва ли тече чак...щом само е намаляло.
          Незнам защо, но съм забелязал, че пролет на много народ им се прецаква "долната" "помпа" (под 40-50лв е) на съединителя (педала по скоро).
          Поне няколко ГТВ-та знам, на които миналата пролет точно стана това?!?!?....моето също изведнъж пропада педала и нъцки...... изтича течноста през помпата от скъсаната гумичка (ползва тази помпа спирачна течност).

Другия вариант е изхабени накладки!

То трябва да има причина да намалее!

П.С. Съвет ако случайно на някой му се случи това с педала. На изгасена кола превключвате на 2-ра примерно и така тръгвате (се пак леко долу съединитля работи, колкото за полу-съединител) и си карате лекичко. Защото превключването на скорости с прецакана помпа при запалена кола е почти невъзможно (не че не става ама е рисково)....да не дава господ....
          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

И при мен има същия проблем с лампичката на ръчната, но не ми се струва че е от спирачната течност, защото лампичката угасва когато рестартирам колата . Лошото е че светва когато му скимне и нямам възможност да го кача на екзаминера. Доколкото разбирам има нещто общо с EBD'то. Някой да даде някакви идеи ???

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

и при мен беше така колеги смених ги и двете помпи тази която върху скоростната кутия и тази в купето под педала и се оправи иначе и аз така тръквах като беше протекла помпата на 2-ра и сменяш без съединител но гледаш да се изравнят оборотите и скоростите влизат лесно но си е трудничко и рисковано.
              Alfa romeo GTVex
              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
              X